Vi skaper en enklere IT-hverdag

easy:solutions er i hovedsak en IT-konsulent- og kompetansevirksomhet. Underliggende dette tilbys det også en rekke tjenester hvor formålet er å kunne tilby skalerbare IT-løsninger enhver bedrift trenger for å inneha en komplett IT-plattform. Vi sørger for å profesjonalisere og forenkle din IT-hverdag, setter oss inn i dine behov, og tilbyr innovative IT-løsninger med fokus på positive brukeropplevelser og kostnadseffektivitet.

Navnet easy:solutions kommer fra vår visjon “Avanserte IT-systemer, enkle løsninger!” – vårt hovedfokus er at våre kunder skal kunne benytte IT-systemene sine på en enkel og brukervennlig måte, uten å bekymre seg for kompleksiteten rundt oppsett, integrering, konfigurering og drift.

Vi jobber for å være en foretrukket IT-driftspartner for små og mellomstore bedrifter. Dette skal vi oppnå ved å være kostnadseffektive, fleksible og kunnskapsrike, samt evne å følge med den raske utviklingen og se nye, gode løsninger for våre kunder. Vi har stor fokus på opplæring og sertifisering av våre interne ressurser for å opprettholde god kompetanse. Hos oss er alle kunder viktige og ingen skal føle at de blir nedprioritert. Vi har høyt fokus på tilgjengelighet og god respons til velfungerende IT-tjenester og nødvendig kompetanse når du trenger det. Vi er meget tilpasningsdyktige og kan skreddersy løsninger den enkelte kunde har behov for, med åpenhet og tett dialog.


La oss ta ansvar for deres IT-behov, så du kan konsentrere deg om bedriftens kjernevirksomheten.

Historie

easy:solutions AS ble etablert i 2012, basert på eksisterende kundeporteføljer fra tidligere selskaper.
I dag er vi 6 konsulenter som jobber fast og drifter selskapet, samt flere underleverandører, partnere og eksterne konsulenter vi samarbeider med på ulike løsninger og prosjekter.

Ledelse

Bedriften drives, ledes og eies av samme personer. Våre interesser gjennom hele organisasjonen vil derfor være kvalitet i leveranser og fokus på å skape gode stabile kundeforhold. Våre kunder får alltid fullt fokus i alle ledd og høy prioritet, med kort vei til riktig ressurs.

Kunder

Vi bistår alle typer bedrifter med interne og eksterne IT-behov. Vi jobber for å være en foretrukket IT-driftspartner for små og mellomstore bedrifter, men leverer også løsninger til større bedrifter hvor de ønsker å outsource deler av sin IT-virksomhet, eller benytte seg av en lokal skytjeneste-leverandør.

Mål

Vårt mål er å forenkle IT-hverdagen og bistå våre kunder med å velge de produkter og tjenester som tilfredsstiller kundens IT-behov til en rett pris. Vårt fortrinn er fleksibilitet samt vår evne til å følge med den raske utviklingen og se nye, gode løsninger for våre kunder.

Kontaktpersoner

Niclas Lindblad

Daglig leder og Teknisk ansvarlig
Senior IT-konsulent
+47 21080676
niclas@easysolutions.no
 • Linkedin
 • Skype

Øyvind Birkedal

Økonomi, salg og markedsansvarlig
Senior IT-konsulent
+47 21080675
oyvind@easysolutions.no
 • Linkedin
 • Skype

Ønsker du å jobbe med oss?

Ser du etter nye utfordringer? Og kan være interessert i å jobbe et et team med selvstendige IT-konsulenter?

Vi ønsker alltid kontakt med dyktige IT-teknikere og utviklere for ansettelse eller freelance.

Ta kontakt


Kompetanseprofil

Vårt kompetanseområde fokuseres hovedsakelig rundt IT hosting og drifttjenester

Hosting (Skytjenester)

 • ASP / Mail / Backup / MDM
 • DaaS (Desktop as a service)
 • SaaS (Software as a service)
 • PaaS (Platform as a service)
 • IT Konsultasjon

Driftstjenester

 • Software & Hardware
 • Integrasjon & Konfigurasjon
 • Support & Drift
 • IT Konsultasjon
 • Mobilitetskonsultasjon

Stikkord

#Infrastruktur #ASP #Systemdrift #EnterpriseMobilityManagement #Nettverk #WiFi #Sikkerhet #Klientdrift #Klientsikkerhet #Support #Feilsøking #Maskinvarekonfigurasjon #Klargjøring #Leveranse #Servicehåndtering #Systemintegrering #Prosjektledelse #Rådgivning #Web #Intranett #SQL #CRM #ERP #Rapportering

Kunderelasjoner

Noen av våre kunder som forenkler sin IT-hverdag med easy:solutions

easy:solutions administrerer og drifter Firesafe sine mobile enheter med tjenesten easy:mdm. Firesafe har i dag ca 300 enheter i drift, og easy:mdm bidrar til en stabil og sikker drift, og begrenser supportbehovet.
easy:solutions bistår også Firesafe med konsulentbistand, eksempelvis ved problemsituasjoner, eller integrasjon av nytt mobilt utstyr.

easy:solutions drifter Aventi sine behov for sikker lagring og drift av interne systemer med tjenesteneeasy:server og easy:cloud. easy:solutions bistår også Aventi medkonsulentbistand, eksempelvis ved installasjon av nytt utstyr eller drift av ulike systemer. easy:solutions supporterer også de ansatte i daglig drift med en avtalt beredskap og responstid.

easy:solutions bistår Aabø-Evensen og Co med konsulentbistand, integrasjon og drift av alle deres interne systemer. easy:solutions sørger for sikker drift av alle klienter med antivirus, overvåking og oppdatering med tjenesteneeasy:monitoring og easy:antivirus
easy:solutions supporterer også de ansatte i daglig drift med en avtalt beredskap og responstid.

 easy:solutions drifter EnjoySport sine behov for sikker lagring og drift av interne systemer med tjenestene easy:server, easy:cloud og tilgang til systemene via easy:desktop.. easy:solutions bistår også EnjoySport med konsulentbistand, eksempelvis ved drift av ulike systemer.

 easy:solutions drifter EVO Fitness sin interne infrastruktur på deres hovedkvarter, med tjenestenee asy:WiFi, easy:switch og easy:UTM, easy:solutions bistår også EVO med konsulentbistand, eksempelvis ved problemsituasjoner, eller endring i lokal infrastruktur.

 easy:solutions drifter GCCD sine behov for sikker lagring og drift av interne systemer med tjenestene easy:server, easy:cloud og tilgang til systemene via easy:desktop. easy:solutions bistår også GCCD med konsulentbistand, eksempelvis ved drift av ulike systemer.

Noen av våre partnere og underleverandører

 easy:solutions har plassert sitt datasenter hos DigiPlex Norway Oslo Ulven

 easy:solutions er Microsoft partner for systemdrift og salg av blant annet O365

 easy:solutions er SOTI partner for salg, drift og support av MobiControl

 Virtualiser IT-infrastruktur

 Next-generation trusted end-to-end security solutions

 RMM & IT management software

 Scalable, Reliable, High‑Performance Wi‑Fi solutions 

 Handyman ASP partner