top of page

Vi skaper en enklere IT-hverdag

 

easy:solutions er i hovedsak en leverandør av IT-sikkerhet- og SaaS løsninger.

Våre tjenester kan brukes sammen med allerede eksisterende IT leveranser for å danne komplette skalerbare IT-løsninger eller bygge en total IT plattform for bedriften.

Navnet easy:solutions kommer fra vår visjon “Avanserte IT-systemer, enkle løsninger!” – vårt hovedfokus er at våre kunder skal kunne benytte IT-systemene sine på en enkel og brukervennlig måte, uten å bekymre seg for håndtering av programvaren de benytter.

Vi jobber for å være en foretrukket IT-driftspartner for små og mellomstore bedrifter. Dette oppnår vi ved å være kostnadseffektive, fleksible og kunnskapsrike, samt evne å følge med den raske utviklingen og se nye, gode løsninger våre kundegrupper har nytte av. Dette har medført en sterk satsning på sikkerhet og samhandling fra året 2017.

 

Med stor fokus på opplæring og sertifisering av våre interne ressurser for å opprettholde god kompetanse ligger vi ofte i forkant av andre aktører, noe som har vist seg å ha store fordeler spesielt relatert til sikkerhet og forenklet IT hverdag.

 

Hos oss er alle kunder viktige og ingen skal føle at de blir nedprioritert. Vi har høyt fokus på tilgjengelighet, god respons, velfungerende IT-tjenester og nødvendig kompetanse når du trenger det. For de med behov for garantert rask respons tilbyr vi SLA og supportavtaler.

 

La oss ta ansvar for deres IT-samhandlings- og sikkerhetsbehov, så du kan konsentrere deg om bedriftens kjernevirksomhet.

Historie

easy:solutions AS ble etablert i 2012, basert på eksisterende kundeporteføljer fra tidligere selskaper.
I dag er vi 5 konsulenter som jobber fast og drifter selskapet, samt flere underleverandører, partnere og eksterne konsulenter vi samarbeider med på ulike løsninger og prosjekter.

Kunder

Vi jobber for å være en foretrukket IT-driftspartner for små og mellomstore bedrifter, men leverer også løsninger til større bedrifter hvor det ofte outsources deler av IT-virksomheten der vår spisskompetanse er nødvendig.

Vi bistår ellers alle typer bedrifter med interne og eksterne IT-behov, med et fokus på sikkerhet, samhandling og mobilitet.

Ledelse

Bedriften drives, ledes og eies av samme personer. Våre interesser gjennom hele organisasjonen vil derfor være kvalitet i leveranser og fokus på å skape gode stabile kundeforhold. Våre kunder får alltid fullt fokus i alle ledd og høy prioritet, med kort vei til riktig ressurs.

Mål

Vårt mål er å forenkle IT-hverdagen og bistå våre kunder med å velge de produkter og tjenester som tilfredsstiller kundens IT-behov til en rett pris. Vårt fortrinn er fleksibilitet samt vår evne til å følge med den raske utviklingen og se nye, gode løsninger for våre kunder.

Ønsker du å jobbe med oss?

Er du glad i å lese og er kapabel til selvlæring, fortrinnsvis med en forkjærlighet for teknisk nyvinning innen hardware og sikkerhet ?


Ser du etter nye utfordringer? Og kan være interessert i å jobbe et et team med selvstendige IT-konsulenter?

Vi ønsker alltid kontakt med dyktige IT-teknikere, visjonærer og utviklere fortrinnsvis for ansettelse.

Nøkkelord;

SIEM, Analytics, PII, GDPR, MDM, HyperV, dokumentasjon, UML, VPN, IPS, 2FA / MFA.

Kompetanseprofil

Vårt kompetanseområde fokuseres hovedsakelig rundt automatisering, drift og sikkerhet hvor vi fungerer som bedriftens IT avdeling hvor senior tekniker tar rollen som CISO med støtte fra våre egne interne IT ressurser.

Hosting (Skytjenester)

  • MDM (Mobile Device Management)

  • MSSP (Managed Security)

  • DaaS (Desktop as a service)

  • SaaS (Software as a service)

  • IT Konsultasjon

Driftstjenester

  • Software & Hardware

  • Integrasjon & Konfigurasjon

  • Support & Drift

  • IT Konsultasjon

  • Mobilitetskonsultasjon

Stikkord

#SaaS #ASP #Systemdrift #EnterpriseMobilityManagement #Nettverk #WiFi #Sikkerhet  #NIST #ITIL #ISO #Rammeverk #IncidentResponsePlan #Klientdrift #Klientsikkerhet #Support #Feilsøking #Maskinvarekonfigurasjon #Klargjøring #Leveranse #Servicehåndtering #Systemintegrering #Prosjektledelse #Rådgivning  #CISO #CTO Cybersecurity #Web #Intranett #SQL #MSSP #ERP #Rapportering

Kunderelasjoner

Noen av våre kunder som forenkler og sikrer sin IT-hverdag med easy:solutions

easy:solutions administrerer og drifter Firesafe sine mobile enheter med tjenesten easy:mdm. Firesafe har i dag ca 300 enheter i drift, og easy:mdm bidrar til en stabil og sikker drift, og begrenser supportbehovet.
easy:solutions bistår også Firesafe med konsulentbistand, eksempelvis ved problemsituasjoner, eller integrasjon av nytt mobilt utstyr.

aaboevensen-logo_edited.jpg

easy:solutions bistår Aabø-Evensen og Co med konsulentbistand, integrasjon og drift av alle deres interne systemer. easy:solutions sørger for sikker drift av alle klienter med antivirus, analytics, overvåking og oppdatering med tjenestene easy:monitoring -:epp -:analytics SIEM m.fl.
easy:solutions supporterer også de ansatte i daglig drift med en avtalt beredskap og responstid.

easy:solutions drifter Aventi sine behov for sikker lagring og drift av interne systemer og endepunkter med tjenestene easy:epp, -:server -:filecloud -:vpn m.fl. easy:solutions bistår også Aventi med konsulentbistand, eksempelvis ved installasjon av nytt utstyr eller drift av ulike systemer. easy:solutions supporterer også de ansatte i daglig drift med en avtalt beredskap og responstid.

roar-wilhelmsen-as-logo.png

 easy:solutions drifter Roar Wilhelmsen sine behov for sikker arbeidsplattform og drift med tjenestene easy:desktop, easy:server, easy:epp og tilgang til systemene via easy:desktop. easy:solutions bistår også Roar Wilhelmsen med konsulentbistand, eksempelvis ved drift av ulike kontorsystemer.

 easy:solutions drifter EVO Fitness sin interne infrastruktur på deres hovedkvarter, med tjenestenee easy:WiFi, easy:switch og easy:UTM, easy:solutions bistår også EVO med konsulentbistand, eksempelvis ved problemsituasjoner, eller endring i lokal infrastruktur.

Noen av våre partnere og underleverandører

 easy:solutions har plassert sitt datasenter hos DigiPlex Norway Oslo Ulven

 easy:solutions er SOTI partner for salg, drift og support av MobiControl

 easy:solutions er Microsoft partner for systemdrift og salg av blant annet O365

 Virtualisering av IT-infrastruktur

netcrunch.png

 RMM & IT management software

 Scalable, Reliable, High‑Performance Wi‑Fi solutions 

sentineloneLogo2018.png

Next Generation Endpoint Protection

 Handyman ASP partner

filecloudLogo.png

FileCloud - Collaboration software

bottom of page